Fashionchick loves… een cozy najaar | Fashionchick

2022-10-15 05:55:34 By : Mr. Jack Zhang

Bij Fashionchick zijn we gek op mooie spullen en merken, en op fijne webshops waar we lekker kunnen shoppen. Natuurlijk delen we die graag met je! Vandaag showen we onze favoriete merken voor een cozy najaar.

Is je herfstgarderobe nog niet up-to-date? Dan ben je bij Omoda aan het goede adres. De modegigant heeft een uitgebreide collectie aan jassen, schoenen en de laatste modetrends voor het najaar, met kledingstukken die perfect zijn voor een periode waarin (nep)leer, layering en de eerste breisels domineren. Je kunt je te buiten gaan aan gorpcore-items, bodywarmers, gilets, vesten, blazers en herfsttruien. Koud zul je het niet krijgen, en ook op een herfstige wandeling zul je er stijlvol bijlopen.

Koraal Coltrui Yasultra Ls High Neck Knit Pullover

Beige Flared Broek Sady Velvet Rib Flared

Blauwe Spencer Fallon Knit Spencer

Groene Blazer Avery Suit Blazer

Beige Midi Jurk Alison L/s Knit Dress

Zwarte Leren Jas F207-5214

De overgang van het festivalseizoen naar de bank kan wellicht even wennen zijn, maar gelukkig niet voor lang, want het najaar betekent ook dat ADE (19-23 oktober) weer losbarst. Tijdens het Amsterdam Dance Event hoef je allesbehalve stil te zitten en kun je even weg uit je dagelijkse sleur. Op verschillende locaties en op muziek van diverse nationale en internationale dj’s kun je dansen tot de zon op komt. Wat je ook kunt (laten) doen is je haar föhnen op de golven van de muziek bij kapsalon-meets-dance-club The Cut Club, voor het ultieme ADE-feestkapsel. Op de beats van onder anderen BELLA, Lucky Done Gone en Julian Anthony staat je een fantastische blow-dry te wachten. Schrijf je nu in. 

Het najaar betekent dat de zwoele avonden ten einde zijn en we de warmte binnenshuis opzoeken. Stiekem zijn we maar wat blij dat we weer eens ongegeneerd met een dekentje op de bank kunnen liggen en kunnen genieten van alle nieuwe series, boeken en podcasts. Op een cozy herfstavond gaan de kaarsen aan en sla je een warm breisel over je heen. Ook je bed verdient een lekker dik dekbed, en een zacht vloerkleed in je woon- of slaapkamer voorkomt koude voeten. Maak het jezelf zo comfortabel en gezellig mogelijk, en laat je inspireren door het (najaars)design van fonQ. 

Balance Sprei 130 x 170 cm - Ecru

Moon Sprei 270 x 270 cm - Wit

Bonnuit Sprei 130 x 170 cm - Groen

Mega Dot Sprei 245 x 195 cm

Comfort Extra Warm Groen Dekbed 200 x 200 cm

Het Amsterdamse Róhe is zowel een modelabel, designstudio als atelier, en staat bekend om haar bijzondere vormen en silhouetten, exclusieve materialen en gedetailleerd vakmanschap. De collecties van ontwerpers en founders Maickel en Marieke bestaan uit modern maatwerk en herdefinities van garderobeklassiekers. Dat alles gemaakt van hoogwaardige stoffen en materialen. Zo is ook de knitwear-collectie een lust voor het oog en perfect voor de koudere herfstdagen. Met een neutraal kleurenpalet, kun je alle breisels gemakkelijk combineren en maak je van elke outfit een catwalkwaardige modelook. 

De weersveranderingen zorgen niet alleen voor een slechter humeur, ook onze huid moet wennen aan de kou. Je kunt bijvoorbeeld last krijgen van droge plekjes of andere irritaties. Verwen je huid daarom extra goed dit seizoen, bijvoorbeeld met de producten van SiNOZ. Dit skincaremerk heeft een ruim assortiment aan hoogwaardige én toegankelijke huidverzorgingsproducten voor zowel je gezicht als je lichaam en biedt voor allerlei soorten huidproblemen een oplossing. Zo vind je er producten voor wie last heeft van acne, vergrote poriën of een heel droge huid. Wil je een stralende en gladde huid, dan is het essentieel dat de vochtbalans van je huid op orde is. Een belangrijk ingrediënt dat dit stimuleert, is collageen. Collageen zorgt voor de stevigheid en elasticiteit van je huid. Voeg daarom zeker in de herfst een collageenserum toe aan je skincareroutine en gebruik vervolgens een dag- of nachtcrème die je gezicht de hele dag (of nacht) hydrateert. 

De nieuwste Y2K-trend: beenwarmers zijn weer terug

Outfitinspiratie met een midirok - perfect voor het najaar

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Volgens deze TikTok-trend apen we elkaar na Fashion Lees ook Herfsttops die je op verschillende manieren kunt combineren Fashion Lees ook De grootste modetrends voor nu en volgend jaar Fashion Lees ook Deze herfsttrends passen bij je stijl Fashion Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Volgens deze TikTok-trend apen we elkaar na

Herfsttops die je op verschillende manieren kunt combineren

De grootste modetrends voor nu en volgend jaar

Deze herfsttrends passen bij je stijl

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.